Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Prijs op aanvraag 2019 Oude Heerengracht Chenin blanc

Prijs op aanvraag 2019 Oude Heerengracht Chenin blanc

€0,00
Wijn is op voorraad, neem contact met ons op over de prijs via 035-531 13 11 of [email protected]
Wijnkoperij Wesseling, een begrip in Laren en omstreken sinds 1988.
 • Wijnimporteur met eigen (web)winkel en proeflokaal
  Vragen over een product? Bel: 035-5311311
 • Al 30 jaar ervaring
  Kom langs voor het beste wijnadvies
 • Bezorging
  Wegens grote drukte kan de levertijd afwijken
 • Mooiste wijnwinkel in 't Gooi
  Torenlaan 33a, 1251 HG Laren
Beschrijving

Mooie waaier aroma's van lentebloesem, exotisch fruit, groene appel en een lichte citrustoets. Tijdens het proeven komt het fruit fantastisch op de voorgrond. In de afdronk is er een mooie verfrissing met een lichte citrussmaak. De wijn blijft sappig nazinderen en is heel aangenaam. Chenin Blanc is de specialiteit in Zuid Afrika, proef het resulaat van dit meesterwerk.

Druiven:

100% Chenin Blanc (lokaal noemen ze deze druif Steen)

Gastronomie:

Aperitief, salades, voorgerechten en heerlijk om zo van te genieten

Over Oude Heerengracht:

Oude Heerengracht, het populair wijnhuis dat gevestigd is in de Franschhoek Vallei. Deze regio is bekend omwille van zijn Groot Drakenstijn gebergte. Het gebergte heeft een gunstige invloed op het produceren van kwaliteitswijnen omdat het de wijngaarden beschermt. Passie en innovatie gaan hand in hand samen op dit prachtig Estate. Strenge selectie en enkel de beste druiven uit de regio worden gebruikt voor hun wijn.

Hypermoderne temperatuurcontrole wordt ingeschakeld om zorgvuldig te waken over het behoud van het fris en fruitig karakter in de wijntjes. De inspannngen zeggen veel over de kwaliteit die ze bieden. Het zijn dan ook stuk voor stuk fantastische wijnen die ze aanbieden tegen een zachte prijs. Deze wijntjes schitteren altijd dankzij hun soepelheid en het mooie fruit in de wijnen. Dat is ook een van de redenen waarom Oude Heerengracht zo populair is en door iedereen geliefd.