Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 2023 Misty Cove Estate Series Sauvignon Blanc

2023 Misty Cove Estate Series Sauvignon Blanc

€10,25
Sauvignon Blanc, Marlborough
De Larense wijnkoperij.
  • Wijnimporteur met eigen (web)winkel en proeflokaal
    Vragen over een product? Bel: 035-5311311
  • Al 35 jaar ervaring
    Kom langs voor het beste wijnadvies
  • Bezorging
    Wegens grote drukte kan de levertijd afwijken
  • Mooiste wijnwinkel in 't Gooi
    Torenlaan 33a, 1251 HG Laren
Beschrijving

Misty Cove Estate Series Sauvignon Blanc

Nieuw-Zeeland

Marlborough

Druif: Sauvignon Blanc

Typisch Sauvignon uit Nieuw Zeeland. Karakteristieke kruisbessen, verse kruiden en meloen. De geuren stuiven het glas uit. Sappige witte wijn boordevol tropisch fruit. Mooie lange afdronk.

Heerlijk bij de lunch of borrel.

Lekker bij een voorgerecht met garnaaltjes en avocado. Maar ook bij Aziatische gerechten met smaken zoals limoen, chili en koriander, en bij Thaise viskoekjes. Of bij een maaltijdsalade met kip.

 

Misty Cove
Misty Cove is een relatief jong wijnbedrijf in Nieuw-Zeeland. Andrew Bailey maakt hier zuivere en vooral karakteristieke wijnen van druiven uit Marlborough en Central Otago.

Misty Cove is het relatief jonge wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. De druiven zijn afkomstig uit de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago, die Andrew gedeeltelijk in eigendom heeft. Misty Cove maakt hiervan zuivere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aantal concoursen onderscheiden hebben. Het bedrijf heeft een grote affiniteit met duurzaamheid. Omdat Andrew door zijn Nederlandse vrouw regelmatig in ons land is, hebben zijn wijnen inmiddels een grote bekendheid in restaurants en wijnspeciaalzaken.