Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Villa Massa Limoncello 70cl

Villa Massa Limoncello 70cl

€17,95
Limoncello
Wijnkoperij Wesseling, een begrip in Laren en omstreken sinds 1988.
 • Wijnimporteur met eigen (web)winkel en proeflokaal
  Vragen over een product? Bel: 035-5311311
 • Al 30 jaar ervaring
  Kom langs voor het beste wijnadvies
 • Bezorging
  Wegens grote drukte kan de levertijd afwijken
 • Mooiste wijnwinkel in 't Gooi
  Torenlaan 33a, 1251 HG Laren
Beschrijving

Villa Massa limoncello is heeft een frisse, zoete smaak die te danken is aan de speciale Sorrento citroenen. De likeur draagt daarom de naam ‘Liquore di Limone di Sorrento P.G.I.’.

P.G.I. staat voor Geographical Indicator en is een Europees keurmerk voor de kwaliteit- en herkomstgarantie van natuurlijke ingrediënten. Villa Massa limoncello wordt sinds 1890 gemaakt op het landgoed van de familie Massa in ‘Piano di Sorrento’.

Villa Massa limoncello kan puur gedronken worden. De smaak komt het best tot zijn recht op een temperatuur van -7 graden. Eventueel met een extra blokje ijs. Daarnaast wordt de likeur ook gedronken in of bij de koffie/thee en verwerkt in verschillende cocktails, desserts of mixen.

Het recept van Villa Massa limoncello komt van de broers Stefano en Sergio Massa. Vier dagen worden verse citroenschillen onttrokken in alcohol. Pas als een bestelling binnen is, wordt het gebotteld. De infusie wordt dan gemengd met water en suiker. Alle ingrediënten van Villa Massa limoncello zijn 100% natuurlijk. Het bevat dus geen kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.